Κεντρική Ελλάδα Σπουδαίες στιγμές στον Άλιμο

Σπουδαίες στιγμές στον Άλιμο

Printezis

Printezis

Με επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας που έλαβε χώρα στο Βυζαντινό Γυμναστήριο του Αλίμου, καθώς γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που είχε την ευκαιρία να απολαύσει μερικούς από τους σπουδαιότερους αθλητές.

Ο εν λόγω φιλανθρωπικός αγώνας διεξήχθη με σκοπό να ενισχυθεί το ίδρυμα “Άγιος Ανδρέας“. Η ομάδα του συλλόγου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδα, με τον Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο νίκησε με 90-68 την ομάδα βετεράνων του Πανιωνίου με προπονητές τον Αλέξη Παπαδάτο και τον Χρήστο Τριανταφύλλου, που είχε ενισχυθεί από παίκτες του Αλίμου, του Πέρα και των Τραχώνων.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι σπουδαίες μορφές του μπάσκετ, όπως ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης, ο Νίκος Κασουρίδης, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Γιάννης Σιούτης και ο Κώστας Τσαρτσαρής από την ομάδα των βετεράνων και από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Δρελιώζης, ο Θόδωρος Καραμανώλης, ο Μιχάλης Κουρής, ο Θανάσης Κωνσταντώνης, ο Παναγιώτης Μακρυδήμας, ο Γιώργος Μποσγανάς, ο Παύλος Ξυνογαλάς, ο Σπύρος Παντελιάδης, ο Γιώργος Σολωμός και ο Γιώργος Τσιριγωτάκης, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την ενίσχυση της παιδόπολης του Αγίου Ανδρέα. Διαιτητές ήταν ο Κώστας Ρήγας, ο Λάζαρος Βορεάδης και ο Κώστας Τευτίκης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, ανέλαβε η γνωστή παρουσιάστρια του Star Channel Ζήνα Κουτσελίνη.

Πολύ όμορφες στιγμές έλαβαν χώρα στο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου σχηματίσθηκαν δύο μικτές ομάδες. Από τη μία, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Κώστας Τσαρτσαρής ήταν συμπαίκτες με νεαρά παιδιά από την ομάδα του Αλίμου και από την άλλη ο Σπύρος Παντελιάδης και ο Γιώργος Τσιριγωτάκης. Μετά το τέλος του φιλικού ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης βράβευσε για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ το Γιώργο Πρίντεζη του Ολυμπιακού και το Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τη μητέρα του Ντράγκανα.

“Είναι μεγάλη στιγμή για τον Δήμο Αλίμου, που τόσο αυτοί οι δύο αθλητές που συνεχίζουν να προσφέρουν πάρα πολλά, όσο και οι υπόλοιποι οι οποίοι μας έχουν κάνει υπερήφανους στο παρελθόν και αποτελούν πρότυπα για την νεολαία, έδωσαν το “παρών” σε αυτόν τον αγώνα και βοήθησαν στην ενίσχυση του ιδρύματος του Αγίου Ανδρέα”, τόνισε ο δήμαρχος Αλίμου, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε. “Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του δήμου Αλίμου για την τιμή που μου έκαναν και πάνω απ’ όλα τους συγχαίρω για την φιλανθρωπική τους δράση. Όλοι μας πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες κινήσεις και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας”.

Από τον Δήμο Αλίμου βραβεύτηκαν επίσης ο Γιάννη Ιωαννίδης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο σύλλογος Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, ο σπουδαίος Έλληνας σπρίντερ Περικλή Ιακωβάκη, ο τενίστας Θοδωρής Αγγελίνος και η βολειμπολίστρια Ρούλα Πραγκαλούδη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…