Κεντρική Basket League Άρης “Σωστή νοοτροπία και ενέργεια”

“Σωστή νοοτροπία και ενέργεια”

priftis

priftis-xanthopoulos

Απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τον τρόπο παιχνιδιού από όλους τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι είδε σωστή νοοτροπία και ενέργεια από όλους τους αθλητές του, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα. Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους νεαρούς αθλητές που αγωνίστηκαν στο σημερινό (15/12) παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι ένα όμορφο βράδυ, γιατί πήραμε μία εκφατική νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο, παρόλο που για μένα θεωρώ ότι είχαμε κάνει κάτι σπουδαίο την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα είχαμε τρομερή νοοτροπία, είχαμε ενέργεια άπαντες, όλοι από τον πάγκο. Συγχαρητήρια σε όλους, στα παιδιά και συνολικά στην ομάδα και όσους είναι δίπλα μας. Έτοιμοι ή όχι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα πρέπει να συμμαζέψουμε το μυαλό μας για το Σάββατο, μέρα με την μέρα κοιτάμε το μέλλον μας. Έχουμε δυνατότητες και σωστή νοοτροπία, με αυτά τα συστατικά θα πορευτούμε”.

Για το ενδεχόμενο αλλαγής ή προσθήκης στο ρόστερ: “Η ομάδα έχει συνοχή και χημεία δεν σκέφτομαι να αλλάξω κανέναν παίκτη. Κάνουμε φυσικά μία διακριτική έρευνα αγοράς για παν ενδεχόμενο. Το να αλλάξεις παίκτης και να βρεις παίκτη δεν είανι εύκολο. Ο κόσμος πιστεύει ότι κάπου πουλάνε παίκτες, σε ένα σουπερμάρκετ και τους αγοράζουμε έτσι απλά. Πρέπει να τους μελετήσουμε, τι θα κάνουμε. Η δύναμη της ομάδας λειτουργεί και δεν είναι καλό να την διασπάσουμε. Η χρονιά είναι σε εξέλιξη, πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Εκτός αν βρούμε κάτι συνταρακτικά καλό και μας δίνει ώθηση άμεσα. Αλλά δεν είναι προτεραιότητα”.

Για τους Δίπλαρο και Φλιώνη που αγωνίστηκαν: “Είμαι πολύ χαρούμενος διότι μπήκαν σε κρίσιμα σημεία, έδωσαν ανάσες στον Ουότερς, έπαιξαν καλά, είχαν παρουσία στο παρκέ. Αυτό συμβαίνει γιατί δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις. Έχουμε ένα πρόγραμμα, προσπαθούμε να το ακολουθούμε, μεσοβδόμαδα με ένα φιλικό για τα παιδιά που δεν παίζουν πολύ. Είναι σημαντικό που βοήθησαν και οι δύο”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Τζέρελ ΜακΝίλ, ο οποίος δήλωσε: “Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την πορεία μας μέχρι τώρα. Πετύχαμε μεγάλες νίκες, είχαμε και κάποιες ήττες, αλλά μείναμε ενωμένοι. Θέλω να συγχαρώ τον κόουτς και τους συνεργάτες του για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν στο να μας προετοιμάσουν σωστά. Κάναμε σπουδαία δουλειά στη πρώτη φάση, είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης”.

Για το αν περίμενε την πρωτιά στον όμιλο: “Είμαι λίγο αφελής, θέλω πάντα να κερδίζω, γι’ αυτό και σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…