Κεντρική Διεθνή “Σήμερα κερδίζουμε”

“Σήμερα κερδίζουμε”

Λάσο

pablo laso-Real

Για το δίχως αύριο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με το Στρασβούργο (17/12, 21:45) μίλησε ο Πάμπλο Λάσο. Ο τεχνικός της “Βασίλισσας” τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλη σκέψη παρά μόνο της νίκης στο στρατόπεδο της ομάδας, ενώ υπογράμμισε ότι το παιχνίδι στη Γαλλία πρέπει να δώσει μαθήματα στους παίκτες του. Ακόμα, σχολίασε την ατμόσφαιρα που περιμένει στο γήπεδο και τέλος, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νοτσιόνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Το να καταφέρουμε να πάμε στου TOP-16 είναι πολύ σημαντικό και ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι όλη η ομάδα ξέρει πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι. Όταν με ρωτούσαν στους προηγούμενους αγώνες για τη συνέχεια, έλεγα ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά τώρα είναι τελικός. Θα έπρεπε να είχαμε εξασφαλίσει τη θέση μας στην επόμενη φάση νωρίτερα, όμως έχουμε μία ευκαιρία απέναντι σε μία ομάδα που θέλει και αυτή την πρόκριση. Όμως τα πράγματα είναι απλά: σήμερα πρέπει να κερδίσουμε”.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Στρασβούργο: “Ξέρουμε ότι το παιχνίδι στο Στρασβούργο ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς. Προσπαθήσαμε να μάθουμε πράγματα από αυτό το παιχνίδι και εκείνη η βραδιά είναι η ιδανική για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε σωστά για να κερδίσουμε. Είναι μία σωματική ομάδα. Έχουν αθλητικούς παίκτες που είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη από τη γραμμή του τριπόντου. Πέτυχαν πολλά σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Ξέρουμε ότι για να κερδίσουμε το Στρασβούργο θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και πολύ καλύτερα από το εκτός έδρας παιχνίδι”.

Για τη “φόρμα” της Ρεάλ: “Η ομάδα γίνεται αναπτύσσεται βήμα-βήμα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Οι παίκτες μου έχουν περάσει πολλά τις τελευταίες 40-50 μέρες και έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικοί και πιο ικανοί να δουλεύουν και με τους τραυματισμούς. Η κατάσταση και η φόρμα της ομάδας έχει βελτιωθεί και αυτό με κάνει χαρούμενο.

Για το αν είναι λιγότερο αγχωμένος επειδή παίζει εντός έδρας: “Το ότι παίζουμε εντός έδρας δεν κάνει πιο άνετη τη σημερινή αναμέτρηση. Όλα είναι ίδια μπροστά σε τέτοια παιχνίδια. Δεν είμαι αγχωμένος γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος, αλλά αν μπορούσα να διαλέξω φυσικά και θα διάλεγα να αγωνιστώ εντός έδρας. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα και ο κόσμος θα μας οδηγήσει στους “16”.

Για την κατάσταση του Νοτσιόνι: “Είναι ένας τραυματισμός που πρέπει να παρακολουθούμε καθημερινά. Ήμασταν αισιόδοξοι την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όσο πλησίαζε το Σαββατοκύριακο, αυτό άλλαξε. Παρ’ όλα αυτά, επανήλθε τις τελευταίες ώρες και θα προσέχουμε ιδιαίτερα στην εξέλιξη του, αν και γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους τραυματισμοί θέλουν το χρόνο τους. Το ίδιο έγινε και πέρσι με τον Ματσιούλις. Θα περιμένουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να αποφασίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…