Κεντρική Basket League Άρης “Συγχαρητήρια στους παίκτες”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες”

priftis

priftisΟ Άρης εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, με τον κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να δίνει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε επίσης το πόσο σημαντικό είναι το επίτευγμα της πρόκρισης, καθώς το μπάτζετ των αντίπαλων ομάδων ήταν πολύ μεγάλο.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι και την πρόκριση στη επόμενη φάση: “Είμαστε χαρούμενοι. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα, κυρίως για τους παίκτες το γεγονός ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα. Το επίτευγμα είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και τα μπάτζετ που είχαν.”

Για το αν πίστευε από την αρχή ότι ο Άρης θα περάσει στην επόμενη φάση: “Το είχα έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν το έλεγα γιατί πρέπει να είμαστε συνετοί. Δεν νομίζω ότι ο Άρης ήταν φαβορί. Είναι μια δουλειά που έγινε συνολικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες.”

Για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου: “Θα κάνουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ που φτάσαμε θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά και ελπίζω να είμαστε υγιείς.”

Για τον τραυματισμό του  Τσούπκοβιτς: “Πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε γιατί πάνω απ όλα είναι η υγεία των παικτών. Τα παιδιά είναι σαν να χάσαμε γιατί έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…