Κεντρική Basket League Άρης Ψάχνουν κάτι καλύτερο

Ψάχνουν κάτι καλύτερο

Aris Kifisia

 ÁÑÇÓ - ÊÇÉÖÉÓÉÁ  ARIS - KIFISIA (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Ο Άρης προελαύνει σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup και δείχνει έτοιμος για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός, οι απαιτήσεις αυξάνονται και για αυτό το λόγο είναι βέβαιο πως οι “κιτρινόμαυροι” θα ενισχυθούν, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις από το eBasket.

Η θέση στην οποία οι άνθρωποι του Άρη κοιτάζουν να πραγματοποιήσουν προσθήκη δεν είναι άλλη από αυτή του ψηλού με το όνομα του Τζέραλντ Λι να… “παίζει” ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν να σκανάρουν την αγορά, αναζητώντας κάτι ακόμα καλύτερο. Εξάλλου, πάντα υπάρχουν στο προσκήνιο αθλητές που ίσως αποχωρήσουν από ομάδες που θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα.

Εφόσον δε βρεθεί κάποιος καλαθοσφαιριστής (θεωρητικά) καλύτερου επιπέδου, τότε θα γίνει και η τελική κίνηση για την απόκτηση του Τζέραλντ Λι. Οι επόμενες μέρες αναμένεται κρίνουν την τελική απόφαση και να δώσουν τέλος στο σήριαλ της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …