Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Προσγειωμένος” ο Γκιστ

“Προσγειωμένος” ο Γκιστ

gist

gist

Με δέουσα σοβαρότητα και απολύτη συγκέντρωση θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη Ζιελόνα Γκόρα, αύριο, επεσήμανε ο Τζέιμς Γκιστ. Στα πλαίσια της Media day, εν όφει του αγώνα, ο Αμερικανός φόργουορντ εμφανίστηκε “μετρημένος” στα λόγα του, δεν στάθηκε στις απουσίες των αντιπάλων, υπογράμμισε ότι κάθε ματς αντιμετωπίζεται σαν “τελικός” και σημείωσε πως άπαντες είναι έτοιμοι να παλέψουν.

“Προετοιμαζόμαστε σκληρά και ξέρουμε ότι δεν μας περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι, όπως υποδηλώνει και το γεγονός πως χάσαμε το πρώτο ματς εναντίον τους. Είχαμε τραγικά ποσοστά, σε εκείνον τον αγώνα, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά και υπέρ μας. Αλλά βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση και θα είμαστε απολύτως έτοιμοι αύριο” τόνισε αρχικά και αναφορικά με το ότι έχουν μπροστά τους το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, μέχρι στιγμής, ξεκαθάρισε πως:

“Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι το σημαντικότερο της σεζόν. Σίγουρα κι αύριο θα κάνουμε ό,τι πρέπει προκειμένου να διασφαλίσουμε τη νίκη και την πρόκριση μας στην επόμενη φάση”.

Αναφορικά με το αν οι “πράσινοι” παίξουν όπως κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θα αρκεί για να πάρουν τη νίκη, ο Γκιστ σημείωσε ότι “Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα τελείωσε και δεν το σκεφτόμαστε. Αναμφίβολα, θα πρέπει να παλέψουμε με ανάλογη ένταση αλλά να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί τομείς, στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με τεράστια διαφορά κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν, είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται να επαναληφθεί”.

Σχετικά με το ότι οι Πολωνοί θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, ήταν κατηγορηματικός επισημαίνοντας: “Δεν λέει κάτι αυτό. Έχουν κι άλλους παίκτες, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να παίξουν και να καλύψουν το κενό. Πολλές φορές όταν λείπουν κάποιοι παίκτες, οι υπόλοιποι συσπειρώνονται περισσότερο. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό και όχι να εστιάσουμε στο ποιοι δεν ήρθαν αλλά σε αυτούς που θα βρούμε απέναντι μας στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στο ΟΑΚΑ ο Μάικ Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ βρίσκεται στο ΟΑΚΑ. Ο Μάικ Μπατίστ, ένας από τους πλέον αγαπητούς Αμερικανο…