Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πρέσινγκ” στον αρχηγό

“Πρέσινγκ” στον αρχηγό

dusan sakota1

dusan sakota1Αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ κι όχι από οργανωμένους οπαδούς, δεν έχει προηγούμενο. Τελευταίο κρούσμα η “ανθρωποφαγικήεπίθεση, που δέχθηκαν Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα, ιδίως, στη νικηφόρα αναμέτρηση της “Βασίλισσας” με τη Νεπτούνας.

Αποτέλεσμα; Η παραίτηση του πρώτου από τον πάγκο κι η απόσυρση του δεύτερου από την ομάδα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το ασφυκτικόπρέσινγκ” από μεμονωμένους φίλους της ΑΕΚ προς τον παίκτη, προκειμένου να μεταπεισθεί και να γυρίσει συνεχίζεται. Τον 29χρονο φόργουορντ, μάλιστα, επισκέφθηκε στο σπίτι του κι αντιπροσωπεία παλαίμαχων μπασκετμπολιστών, αλλά και πρώην παραγόντων της ΑΕΚ!

Είναι προφανές ότι οι δυνάμεις, που κινητοποιούνται, έχουν κλονίσει τον αρχηγό της “Ένωσης”, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά αναγνωρίζει ότι μεγάλη μερίδα ψύχραιμων φίλων της ομάδας τον πιστεύει και τον στηρίζει. Ο Ντούσαν έχει “αποχαιρετήσει” ακόμη και τον Μάκη Αγγελόπουλο μέσω προσωπικού μηνύματος, στον οποίο εξήγησε τους λόγους της επικείμενης φυγής του.

Είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι αυτή την ώρα σκέφτεται πολύ και “ζυγίζει” τα όσα συμβαίνουν. Εναντίον του Ρεθύμνου δεν παίζει βεβαίως… Λογικό. Έχει να προπονηθεί κι ημέρες. Το “πρέσινγκ” κι από τη διοίκηση θα συνεχισθεί πάντως, τουλάχιστον, ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…