Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρέπει να κερδίζουμε”

“Πρέπει να κερδίζουμε”

Soulis Markopoulos PAOK

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ  MARKOPOULOS  PANATHINAIKOS - PAOK (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Στις λεπτομέρειες έχασε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να εμφανίζεται απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε ο καιρός να κερδίζουν, όχι μόνο να το λένε.

Αναλυτικά:
Είναι πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, έχει μέλλον και πολύ δρόμο ακόμα στην Ευρώπη. Θέλαμε σήμερα (14/12) να σταματήσουμε κάποια βασικά στοιχεία του αντιπάλου και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα. Όταν σταμάτησε τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός περάσαμε μπροστά και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές, για αυτό ο Παναθηναϊκός νίκησε ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικάμε, όχι να το λέμε. Κάτι συμβαίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει, για να έχουμε καλύτερη συνέχεια”.

Ο ΠΑΟΚ απέτυχε να σκοράρει εντός παιδιάς στα τελευταία τρία λεπτά του ματς κι όταν ο Σούλης Μαρκόπουλος ρωτήθηκε για αυτό απάντησε: “Ό,τι και να πεις, έτσι παίξαμε. Ο παίκτης σκέφτεται πόσο δυνατός αισθάνεται και πόσο έτοιμος να πάρει αυτό που του δίνει. Μας έβγαλαν δύο βήματα έξω από την επιθετική γραμμή μας, δεν περάσαμε την μπάλα και δεν εκμεταλλευτήκαμε το Σχορτσανίτη, είναι πολλά θέματα, ενώ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ”. Ρωτήθηκε και για το εάν θεωρεί πως έχει κλείσει η “ψαλίδα” με τους “αιώνιους” και συμπλήρωσε: “Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει περισσότερο από εμάς κι έχουν πλησιάσει περισσότερο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Επίσης, οι δύο αυτές ομάδες βλέπουν διαφορετικά το πρωτάθλημα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος δήλωσε: “Νομίζω είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυστυχώς δεν κερδίσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάρει το παιχνίδι. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά έχουμε καταφέρει να χάσουμε πολλές φορές σε τέτοια παιχνίδια. Στο τέλος του δρόμου ελπίζω να κάνουμε σερί νικών και να κλείσουμε τη σεζόν καλά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…