Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Πιστέψαμε στην νίκη”

“Πιστέψαμε στην νίκη”

Nikos Argiropoulos

Nikos ArgiropoulosΟ Απόλλων Πατρών σημείωσε πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό της “Περιβόλας” για το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (69-68).

Ο αρχηγός της ομάδας της Πάτρας, Νίκος Αργυρόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την μεγάλη αυτή νίκη και τόνισε την σημαντικότητα της εν όψη της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

-Νίκο, είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ποια σημεία θεωρείς ότι έκριναν την αναμέτρηση;
“Πρώτα από όλα ήταν το «θέλω» μας που υπερίσχυσε και μετά η ικανότητα και το ταλέντο των παικτών μας. Σε αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ φάνηκαν δύο πράγματα. Ότι όταν παίζεις με μια ομάδα με τόσο ταλέντο σαν τον ΠΑΟΚ και χαλαρώσεις για 3-4 λεπτά μπορεί να σου κάνει 18-0, όπως και έγινε. Και το άλλο, ότι δείξαμε το χαρακτήρα της δικής μας ομάδας, δεν τα παρατήσαμε, πιστέψαμε στη νίκη και την πήραμε.”

-Πώς κρίνεις την πορεία σας μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα; Σκέφτεστε πρώτα από όλα την αποφυγή του υποβιβασμού ή την είσοδο στα πλέι οφ;
“Από τη στιγμή που έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος ο πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή και, αν είναι δυνατόν, να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να απαλλαχθούμε από το άγχος. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και μας δίνει βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα.”

-Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει κενό και ύστερα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε; Πιστεύεις ότι ο Άρης είναι το φαβορί;
“Σίγουρα, ο Άρης είναι το φαβορί. Κάνει καταπληκτική πορεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Είναι γεμάτη ομάδα, αξιόλογη και με σοβαρό προπονητή. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε για σαράντα λεπτά με όσο μεγαλύτερη ενέργεια και αυτοσυγκέντρωση γίνεται, ούτως ώστε στο τέλος να είμαστε ικανοποιημένοι κι από εκεί και πέρα ό,τι δείξει ο πίνακας, ας το δείξει.”

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…