Κεντρική NBA Πέταξαν έξω τον μάνατζερ του Κάζινς
NBA

Πέταξαν έξω τον μάνατζερ του Κάζινς

cousins kings

cousins-kingsΟι Κινγκς επικράτησαν χθες βράδυ, εντός έδρας, των Ρόκετς με σκορ 107-97. Το παιχνίδι εκτός του θεάματος που προσέφερε είχε και μία στιγμή από αυτές που ονομάζουμε “εξωαγωνιστικού ενδιαφέροντος”.

Σε μία ανύποπτη φάση της 3ης περιόδου ο Τζέισον Τέρι στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Μπεν Μάκλεμορ βγαίνει, για λίγο, εκτός παρκέ και απλώνει τα χέρια του, έτσι ώστε να μην πέσει πάνω στους θεατές. Στο σημείο αυτό ο μάνατζερ του ΝτεΜάρκους Κάζινς, Άντριου Ρόντζερς, που καθόταν σε μία από τις θέσεις, χαστούκισε το χέρι του Τέρι. Ο άσος του Χιούστον γύρισε και άρχισε να κινείται απειλητικά προς το μέρος του.

Ο αγώνας διεκόπη για λίγο και υπήρξε ένας μικρός χαμός, μέχρι που η ασφάλεια έδιωξε τελικά τον Ρόντζερς από το γήπεδο. Ο Τζέισον Τέρι, από την πλευρά δεν ήθελε να μιλήσει και πολύ για το συμβάν.

“Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Δεν άκουσα, ούτε είδα κάτι. Μόνο αυτό έχω να πω.”

Ο Τζέι Αρ Μπικερσταφ, μέλος του προπονητικού τιμ των Ρόκετς έμοιαζε έξω φρενών μετά την αναμέτρηση και θέλησε να δώσει την άποψη του για το θέμα: “Ένας από αυτούς άπλωσε τα χέρια του στον Τέρι. Αν θέλετε ο Τζέισον να μην αντιδρά, πάρτε αυτούς τους τύπους από το γήπεδο. Το γεγονός ότι κάθονται σε θέσεις δίπλα στο παρκέ δεν σημαίνει πως μπορούν να βρίζουν και να χτυπούν τους παίκτες.”

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στις ΗΠΑ σήμερα, ακόμα ένας θεατής που καθόταν δίπλα Ρόντζερς απεβλήθη λίγα λεπτά αργότερα. Εν κατακλείδι, όμως, ο άνθρωπος που έπαθε το μεγαλύτερο “κακό” από αυτή την υπόθεση είναι ο Κάζινς. Η κίνηση του μάνατζερ του στιγμάτισε την πολύ καλή παρουσία του στο χθεσινό ματς.

Ο σέντερ του Σακραμέντο σχολίασε μετά την αναμέτρηση: “Το μόνο που θέλω είναι αυτή υπόθεση να μην παρατραβήξει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…