Κεντρική Basket League Άρης “Όσο το δυνατόν καλύτεροι”

“Όσο το δυνατόν καλύτεροι”

priftis

priftisΟ Άρης αντιμετωπίζει αύριο (27/12, 6:30μ.μ.) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό  στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και τώρα θέλει να βάλει δύσκολα στον έτερο αιώνιο. Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην δυσκολία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας είναι μεγάλης δυναμικότητας, με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Ξέρουμε πως είναι ένας σημαντικός αγώνας, ένα νοκ άουτ παιχνίδι που δίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γνωρίζουμε πως το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο συνεπής γίνεται σε ότι αφορά στα δικά μας αγωνιστικά κομμάτια.”

Τους παίκτες της ομάδας αντιπροσώπευσε ο Σπύρος Μούρτος: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ένας ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Γνωρίζουμε την δυσκολία του παιχνιδιού και την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά μέχρι εκεί… Είναι ένα παιχνίδι και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι μας αναλογεί.

Μια άλφα κόπωση είναι λογικό να υπάρχει, αλλά έτσι είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες φέτος. Υπάρχει λίγος χρόνος ξεκούρασης, όμως, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην ουσία δεν νιώθουμε κούραση γιατί είναι ένας ημιτελικός και πρέπει να παίξουμε τον αντίπαλο στα ίσα. Δεν είναι ένα διπλό πρωταθλήματος που θα κυνηγήσεις, είναι ένα παιχνίδι που δίνει μια θέση στον τελικό και σε μια τέτοια αναμέτρηση μπορούν να γίνουν όλα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…