Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ώρα αντεπίθεσης

Ώρα αντεπίθεσης

Skourtopoulos

Skourtopoulos

Το Ρέθυμνο επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα και το έκανε με… “στυλ” και δη πετυχαίνοντας μια επιβλητική νίκη σε βάρος της Κηφισιάς. Ο Θανάσης Σκουρτούπολος ανέλυσε την αναμέτρηση και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ έστειλε σύνθημα αντεπίθεσης στον δεύτερο γύρο:

“Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους. Όσον αφορά στο παιχνίδι ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι μία πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Την Δευτέρα διεκδίκησε ένα πολύ δυνατό ματς μέχρι τέλους και σίγουρα αυτό της αφαίρεσε ενέργεια. Για αυτό πρώτη μας προτεραιότητα σήμερα ήταν να τρέξουμε και να έχουμε γρήγορο ρυθμό που έτσι και αλλιώς θέλουμε. Αυτό στο βάθος του αγώνα μας βοήθησε. Δεν μας βοήθησε η και λειτουργία που είχαμε στο αμυντικό ριμπάουντ. Αν το είχαμε καταφέρει νομίζω ότι θα είχαμε πάρει πιο γρήγορα μία διαφορά ασφαλείας.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έκαναν σήμερα το καλύτερο τους παιχνίδι. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και με σκυμμένο κεφάλι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ καλά και έτσι να προετοιμαστούμε πανέτοιμοι στον δεύτερο γύρο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Καλές γιορτές σε όλους”.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα το Ρέθυμνο. Παραδοσιακά όλες οι ομάδες που έρχονται εδώ έρχονται για να μπορέσουν να κλέψουν μία νίκη. Παρ’ όλα αυτά η εικόνα μας φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει αποπροσανατολίσει λίγο τις ομάδες. Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο και δουλεύουμε καθημερινά ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα εμπειρίας.

Νομίζω ότι αποδείξαμε σήμερα με το καλύτερο μας παιχνίδι ότι είμαστε μία ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Στο επιθετικό κομμάτι έχουμε ούτως ή άλλως πολλά πλεονεκτήματα. Θέλω να δώσω τις ευχές μου σε όλους. Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και υγεία σε όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…