Κεντρική Διεθνή “Ομάδα του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός”

“Ομάδα του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός”

jasikevicius coach zalgiris

jasikevicius-coach-zalgirisΟ Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της Ζαλγκίρις και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά, έκανε λόγο για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του Κάουνας στην Βαρκελώνη, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αύριο (17/12, 7:45 μ.μ.).

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Η νίκη μας στη Βαρκελώνη ήταν μια έκπληξη για πολλούς. Είχαμε μερικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Έτσι κι αλλιώς, το να παίζεις στο σπίτι της Μπαρτσελόνα είναι πάντα δύσκολο. Έχουμε αποδείξει όμως ότι είμαστε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη.

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν νέο προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα. Για μένα, όμως, παραμένει λίγο ή πολύ η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Όταν μπαίνουν άλλοι στο παιχνίδι υπάρχουν μερικά “νεκρά” διαστήματα, όμως η ομάδα της Αθήνας είναι δυνατή. Θα είναι σημαντικό αν καταφέρουμε να βγάλουμε από το παιχνίδι της τον Διαμαντίδη. Φυσικά, πρέπει να κοιτάξουμε και σε άλλους παίκτες.

Όπως για παράδειγμα τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τον Νικ Καλάθη ή τον Τζέιμς Γκιστ, που φέρνει ενέργεια στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, όμως η Ζαλγκίρις δεν είναι πολύ κατώτερή του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…