Κεντρική NBA Ο Τζόρνταν υποκλίθηκε στον Κόμπι (vid)

Ο Τζόρνταν υποκλίθηκε στον Κόμπι (vid)

sawh971218176380

kobe-bryant-michael-jordanΟι Χόρνετς υποχρέωσαν τους Λέικερς σε μια ακόμη ήττα (98-108), ωστόσο, τούτο το αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία μπροστά στα όσα διαδραματίσθηκαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Κόμπι Μπράιαντ επισκέφθηκε για τελευταία φορά τη Σάρλοτ κι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάικλ Τζόρνταν, μολονότι δεν κατάφερε να είναι παρών στο γήπεδο, έστειλε ένα μεγαλειώδες μήνυμα στον “μικρό αδερφό του“.

Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμα του “Αέρινου”:

Κόμπι, σου ζητώ συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν κατάφερα, απόψε, να βρεθώ μαζί σου. Θέλω να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την απίστευτη καριέρα σου. Θυμάμαι την πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον, τη μαχητικότητα που έβλεπα στα μάτια σου. Είναι κάτι πολύ αναζωογονητικό.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το μήνυμα και θέλω να γνωρίζεις πόσο υπερήφανος νιώθω για όλα όσα έχεις πετύχει. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως έγινες ντραφτ από τους Σάρλοτ Χόρνετς κι αυτό είναι κάτι που μας συνδέει. Ήμουν, πάντοτε, ο μεγάλος αδερφός σου κι εσύ ο μικρός αδερφός μου. Επικοινωνούμε διαρκώς και θέλω να σου πω συγχαρητήρια.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανακαλύψεις μόνος σου το επόμενο βήμα στη νέα καριέρα σου. Σε ό,τι αφορά στον τομέα του ανταγωνισμού, ταιριάζουμε απόλυτα. Θα πρέπει να βρεις πλέον άλλους τρόπους, προκειμένου να διοχετεύσεις το ανταγωνιστικό πνεύμα σου.

Θέλω, επιπλέον, να ευχαριστήσω εσένα, τη Βανέσα και τις κόρες σας. Υπήρξες μεγάλο στήριγμα για το μπάσκετ κι έχεις βοηθήσει το NBA να αναπτυχθεί. Έχεις πάρα πολλούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο κι εγώ είμαι ένας από αυτούς. Λατρεύω να σε παρακολουθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για εσένα και για όσα έχεις πετύχει στο παρκέ. Περιμένω να δω -πια- την επόμενη κίνησή σου.

Αν με χρειασθείς, γνωρίζεις τον αριθμό μου. Θα είμαστε σε επαφή. Εύχομαι τα καλύτερα και να έχεις ένα σπουδαίο παιχνίδι απόψε. Να είσαι υγιής και, όπως υποστήριξα πριν από δύο εβδομάδες, φρόντισε να απολαύσεις την τελευταία σεζόν σου. Την κάθε ημέρα και την κάθε στιγμή. Να προσέχεις. Καλή τύχη…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…