Κεντρική Διεθνή “Ο Σον έχει επηρεαστεί ψυχολογικά”

“Ο Σον έχει επηρεαστεί ψυχολογικά”

sito alonso

sito_alonsoΗ Μπιλμπάο επικράτησε χθες βράδυ της Όλντεμπουργκ (73-68), με τον Σον Τζέιμς, παίκτη για τον οποίο έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, να μην έχει και την καλύτερη βραδιά της καριέρας του. Ο Αμερικάνος σέντερ αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά στα οποία σημείωσε 2 πόντους, κατεβάζοντας και 2 ριμπάουντ.

Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης, συμπληρώνοντας 28 λεπτά συμμετοχής. Ο κόουτς των Βάσκων, Σίτο Αλόνσο, εξέφρασε την άποψη του για την κακή εικόνα του Τζέιμς, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν χρησιμοποιήθηκε περισσότερο.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Δεν κρύβουμε πως ο Σον είναι επηρεασμένος ψυχολογικά. Μια ομάδα έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτόν και αυτή η αβεβαιότητα για το μέλλον του είχε ως αποτέλεσμα την απόδοσή του σήμερα. Είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος και η εικόνα του στο τελευταίο ματς οφείλεται στην κατάσταση αυτή.

Η φήμη έγινε ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που υπό άλλες συνθήκες η Μπιλμπάο δεν θα μπορούσε να πληρώσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Το ίδιο και ο Λατάβιους Γουίλιαμς, αν δεν προερχόταν από τραυματισμό, δεν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…