Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Ο ΠΣΑΚ κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Ο ΠΣΑΚ κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη

PSAK

PSAKΠαίκτες του ΠΣΑΚ επισκέφθηκαν την Ανοικτή Δομή Προσφύγων στον Ελαιώνα με σκοπό να βρεθούν κοντά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις ημέρες.

Οι παίκτες βρέθηκαν στον χώρο με την συνοδεία αντιπροσώπου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Αίτημα”, Σπύρου Ριζάκου, όπως και του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτο Φιλιππάκο.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης, παίκτης της ΑΕΚ, δήλωσε: “Ο ΠΣΑΚ εδώ και πολλά χρόνια δείχνει μεγάλη κοινωνική ευαισθητοποίηση και δεν θα μπορούσε να λείψει σήμερα. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι αυτό της αλληλεγγύης, της αγάπης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.”

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, παίκτης της Κηφισιάς, με την σειρά του σχολίασε: “Ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει χαρά σε μικρά και μεγάλα παιδιά που περνούν αυτή την ταλαιπωρία. Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη και συμπαράσταση. Ο κάθε άνθρωπος με το δικό του τρόπο πρέπει να σκύψει πάνω από το πρόβλημα και να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.”

Στην συνέχεια την άποψη του για την εκδήλωση έδωσε ο Τζανέτος Φιλιππάκος: “Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χαρά στα μικρά προσφυγόπουλα για να ξεχάσουν για λίγο τη λύπη και τον πόνο. Εύχομαι το 2016 να φέρει περισσότερη ειρήνη, ώστε να υπάρχουν λιγότερα προσφυγόπουλα.”

Τον χορό των δηλώσεων έκλεισε ο Σπύρος Ριζάκος: “Είναι σημαντικό να αναδειχθεί η λειτουργία του ανοιχτού χώρου φιλοξενίας και να υπογραμμιστεί ότι η κοινωνία μας είναι αλληλέγγυα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί λόγω πολέμων και διώξεων.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…