Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός κοντά στα παιδιά (pics)

Ο Ολυμπιακός κοντά στα παιδιά (pics)

oly1

oly1Ο Ολυμπιακός είναι από βαριά χαρτιά της Ευρωλίγκα και είναι υποχρέωση του σαν σύλλογος να δίνει το σωστό παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκα,  ONE TEAM, οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν κοντά στα παιδιά ειδικού σχολείου του Πειραιά, στα οποία και προσπάθησαν να εμφυσήσουν κάποια από τα μυστικά του αθλήματος. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε φωτογραφίες, αλλά και λεπτομέρειες του προγράμματος στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η πρώτη προπόνηση του ONE TEAM

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, ONE TEAM, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε την συνεργασία της με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά.

Στο δημόσιο αυτό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδεύονται περίπου 100 παιδιά ηλικίας 13-22 ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, απόφοιτοι ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου και προσπαθούν να αποκτήσουν κάποια επαγγελματική εξειδίκευση σε ορισμένες ειδικότητες που θα τους βοηθήσουν να ζήσουν μια φυσιολογική και όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, οι μαθητές του σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους δυο πρεσβευτές του Προγράμματος, τον DJ Strawberry και τον Patric Young.

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο σχολείο του Πειραιά όπου πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές παιγνιώδεις μορφές άσκησης και ομαδικού χαρακτήρα.”

Φωτογραφίες με τα παιδιά:

oly2

oly3

oly4

oly5

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…