Κεντρική Διεθνή Ο κόουτς… “τρελάθηκε” (vid)

Ο κόουτς… “τρελάθηκε” (vid)

sergio hernandez coach penarol brawl ksilo

sergio hernandez-coach-penarol-brawl-ksilo

Σκηνές αθλητικού… “μεγαλείου” εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι της αργεντίνικης λίγκας, ανάμεσα στη Σαν Λορένσο και την Πενιαρόλ, με πρωταγωνιστή τον προπονητή των φιλοξενουμένων και ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Σέρχιο Ερνάντεθ!

Όλα συνέβησαν στη δεύτερη περίοδο, όταν ο σέντερ της Πενιαρόλ, Λέο Γκουτιέρεθ έριξε στο έδαφος τον Ρόκε Τζόνσον. Ο Αμερικανός ζήτησε αντιαθλητικό φάουλ αλλά οι διαιτητές δεν υπέδειξαν κάτι τέτοιο και σηκώθηκε, νευριασμένος, χτυπώντας στο πρόσωπο τον Αργεντίνο αντίπαλο του!

Τότε ο προπονητής του τελευταίου, όρμησε στον αγωνιστικό χώρο αφιονισμένος και προσπάθησε να επιτεθεί στον παίκτη της Σαν Λορένσο! Παίκτες και από τις δύο ομάδες προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Προσπάθησε να ξανά επιτεθεί, έριξε τις πινακίδες και προκλήθηκε ένας μικρός χαμός με κάποιους αθλητές να επιδίδονται σε… “κοκορομαχίες”.

Ευτυχώς, η σύρραξη δεν επεκτάθηκε περαιτέρω και το συμβάν έληξε μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, με δύο άτομα της Σαν Λορένσο να αποβάλλονται και έξι της Πενιαρόλ, η οποία αγωνίστηκε με τέσσερις παίκτες στο παρκέ, μέχρι το τέλος του αγώνα!

Για την ιστορία, η Σαν Λορένσο επιβλήθηκε με 100-75, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ερνάντεθ, εμφανίστηκε μετανιωμένος: “Δεν θέλω κανείς να δικαιολογήσει τις πράξεις μου, ισχυριζόμενος ότι ήταν μέρος του παιχνιδιού. Η βία δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται με κανέναν τρόπο. Ο μοναδικός υπεύθυνος είμαι εγώ” επεσήμανε στην τηλεόραση ο Αργεντίνος εκλέκτορας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…