Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ο Γιαννόπουλος και οι γείτονες…

Ο Γιαννόπουλος και οι γείτονες…

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimnoΤο Ρέθυμνο αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ (19/12, 5 μ.μ.) με την ΑΕΚ  και με βάση την βαθμολογική του κατάσταση πρέπει να παλέψει με όλες του δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Χάρης Γιαννόπουλος, όμως, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ δεν θέλησε να μιλήσει για την αναμέτρηση, αλλά για τους γείτονες του.

Τα όσα έγραψε:

“Οι Γείτονες (επεισόδιο 2)

Όπως μπορεί να θυμάστε από προηγούμενό μου μπλοκ, η σχέση μου με τους γείτονές μου μέχρι τώρα μου έχει δώσει «τροφή» για πολλές ιστορίες. Μία από αυτές θα περιγράψω κι αυτή την εβδομάδα.

Το ζευγάρι που έμενε στη διπλανή πόρτα μάλωνε συχνά. Αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν κάτι το οποίο θα έπρεπε να δώσω σημασία. Ώσπου ένα απόγευμα που βγήκα από την πόρτα, άνοιξαν κι αυτοί την δική τους και είδα την Γκόλφω (όνομα για αποφυγή παρεξηγήσεων, όπως και του άντρα) να κρατάει ένα μαχαίρι, στρέφοντας το προς τον Κίτσο. Αυτός με περίσσια ευκολία κρατούσε σταθερό το χέρι της, αφού η σωματική του διάπλαση ήταν πολύ μεγαλύτερη από της κοπέλας του. Γύρισε τότε και μου είπε: «Βλέπεις τι τραβάω; τώρα όμως έχω και μάρτυρες», κι έκλεισε δυνατά την πόρτα αφήνοντας έξω τη Γκόλφω. Αυτή συνέχισε ατάραχη να χτυπάει το κουδούνι χωρίς να μου δίνει καμία σημασία.

Φεύγοντας του χτύπησα το τζάμι και του ζήτησα να έρθει μαζί μου μια βόλτα για να χαλαρώσει αν θέλει, όπως κι έκανε. (Τα σπίτια ήταν στο ισόγειο και μπόρεσε να πηδήξει αρκετά εύκολα). Ο Κίτσος μου είπε ότι αυτό συνέβαινε συχνά αλλά ήταν η πρώτη φορά που την πετάει έξω από το σπίτι. Όταν επιτέλους είχε ηρεμήσει αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω. Όταν φτάσαμε σπίτι η Γκόλφω είχε βρει τρόπο να μπει μέσα στο σπίτι από μια ξεκλείδωτη πίσω πόρτα. Ναι ξέρω ο Κίτσος δεν ήταν και το πρώτο «σπίρτο». Τώρα ήταν η σειρά του Κίτσου να μείνει έξω. Τον προσκάλεσα σπίτι για να βρούμε μια λύση να του ανοίξει η κοπέλα του αφού φαινόταν αποφασισμένη να του δώσει ένα γερό μάθημα… Συνεχίζεται…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…