Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο ΕΣΑΚΕ στα “Ευχοστολίδια” (pics)

Ο ΕΣΑΚΕ στα “Ευχοστολίδια” (pics)

xalvatzakisΟ πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, παρευρέθηκε στα “Ευχοστολίδια” του ΟΠΑΠ και πιο συγκεκριμένα στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Ζωγραφικής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης έδωσε το “παρών” στα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Έκθεσης Ζωγραφικής που έγινε στο Athens Metro Mall στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος της ΟΠΑΠ “Ευχοστολίδια”.

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα “Ευχοστολίδια”. Στόχος του προγράμματος είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Τα παιδιά 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης “Μαζί για το Παιδί” έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου σε τρία γνωστά εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

xalvatzakis2

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Λαύριο Γιάννη Ψαρράκη (στα αριστερά) και τον αντιπρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Βώδινα“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…