Κεντρική NBA O έκπληκτος Κόμπε
NBA

O έκπληκτος Κόμπε

kobe bryant championship

kobe bryant-championshipΟ Κόμπε Μπράιαντ ανακοίνωσε πρόσφατα την απόσυρση του από την ενεργό δράση. Από τότε σε όποιο παιχνίδι έχει εμφανιστεί τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά, μόλις λίγες ώρες μετά την έκδοση τους.

Είναι απόλυτα λογικό. Άπαντες θέλουν να θαυμάσουν τον “Mamba” σε κάποια από τις τελευταίες του παραστάσεις.Με το ίδιο σκεπτικό, λοιπόν, οι απανταχού μπασκετόφιλοι ψηφίζουν και για το ερχόμενο All-Star Game. Ο ηγέτης των Λέικερς προηγείται με μεγάλη διαφορά στην σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας χιλιόμετρα πίσω του τους μεγαλύτερους σταρ της Λίγκας.

Ο Μπράιαντ έχει προς το παρόν 719.235 ψήφους, με τον Στεφ Κάρι (510.202) να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και τον Λεμπρόν Τζέιμς (357.937) την τρίτη. Αυτό που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν οι ψήφοι που έχει συγκεντρώσει ο Κόμπε, αλλά το γεγονός ότι έδειξε να μην το περιμένει.

Ο σταρ των Λέικερς σχολίασε σε συνέντευξη του: “Ακούστε, σήμερα το πρωί αποφάσισα να βγω για καφέ. Έβαλα βενζίνη και μπήκα στο Instagram. Όταν είδα τις ψήφους είπα “τι στο καλό;”. Σοκαρίστηκα που δεν είχαν ψηφίσει δίκαια. Είναι συναρπαστικό. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι ευγνώμον.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…