Κεντρική Basket League Άρης Ο Άρης στα “Ευχοστολίδια” (vid)

Ο Άρης στα “Ευχοστολίδια” (vid)

aris

aris-euxostolidia

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά ο Άρης. Οι Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Σίμτσακ, Θοδωρής Ζάρας, Μιχάλης Πελεκάνος, Jake Cohen και Dominc Waters, μαζί με τον άνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη, βρέθηκαν στο “Mediterranean Cosmos” για να συμβάλλουν στο πρόγραμμα “Ευχοστολίδια“. Το “παρών” έδωσε και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό, παιδιά από την ένωση “Μαζί για το παιδί”, ζωγραφίζουν την ευχή τους και όσοι τις επιλέξουν πραγματοποιούν την ευχή τους έως τις 05/01. Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” σήμερα κιόλας εκτέλεσαν την… επιθυμία των μικρών τους φίλων χαρίζοντας απλόχερα χαρά.

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, δήλωσε σχετικά: “Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες. Θέλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να βοηθάμε, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά, όχι μόνο τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου”, ενώ με τη σειρά του ο Τζέικ Κοέν είπε: “Ο Άρης έχει μπει εδώ και καιρό στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Χαιρόμαστε να είμαστε κοντά στα παιδιά. Τους προσφέρουμε λίγη χαρά και μέσα από αυτή την διαδικασία χαιρόμαστε και εμείς οι ίδιοι”.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…