Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη στο ΟΑΚΑ”

“Νίκη στο ΟΑΚΑ”

Thanasis Skourtopoulos Rethimno

Thanasis Skourtopoulos-Rethimno

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του ψάχνει νίκες παντού. Ο έμπειρος τεχνικός των κρητικών δήλωσε πως το Ρέθυμνο θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει για νίκη στο ΟΑΚΑ.

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα έχει κάνει κάποιες αλλαγές και η δουλειά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, ενώ προσπαθούμε να βρούμε τις νίκες παντού. Έτσι αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όσες πιθανότητες έχουμε θα πάμε να τις διεκδικήσουμε και αν δεν τα καταφέρουμε, θα κερδίσουμε σίγουρα την συνοχή που μας λείπει και θα μας βοηθήσει στα επόμενα ματς.

Η βαθμολογική μας θέση δεν μας επιτρέπει να διαλέγουμε παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι η ομάδα λειτουργεί πολύ καλύτερα και έχουν γίνει σωστές κινήσεις, ενώ οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές. Αυτό είναι το όφελος που θα έχουμε μακροπρόθεσμα και ειδικότερα στον β’ γύρο”, δήλωσε ο Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Σχίζας πρόσθεσε: “Αυτή την εβδομάδα παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα που έχει ίσως μία από τις δυσκολότερες έδρες στο πρωτάθλημα. Έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες όπως είναι ο Καλαμπόκης και ο Μαυροκεφαλίδης. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας. Αν παίξουμε καλή άμυνα έχουμε πιθανότητες, ενώ η προσθήκη του Μάντεν θα μας δώσει επιπλέον λύσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…