Κεντρική NBA NCAA Νίκες για Μήτογλου – Μαραγκό (vid)

Νίκες για Μήτογλου – Μαραγκό (vid)

mitoglou wake forest

mitoglou-wake forest

Το Wake Forest βρισκόταν πίσω (80-81) 3:30 πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στο Arkansas αλλά ήταν αυτό που χαμογέλασε στο τέλος, επικρατώντας με 88-85 και πανηγυρίζοντας την έκτη του νίκη στο NCAA, φέτος.

Ο Ντέβιν Τόμας (20π.-12ρ.) ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ σημαντική συμβολή είχε και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, ο οποίος τελείωσε το ματς με 10 πόντους (2/2 διπ.-2/4 τρ.), και 1 μπλοκ, σημειώνοντας και ένα καθοριστικό τρίποντο στα τελευταία λεπτά.

dorsey-oregon-freson state

Την πρώτη του εκτός έδρας ήττα γνώρισε το Oregon, καθώς δεν κατάφερε να περάσει από τη Νεβάδα, πέφτοντας στο “καναβάτσο” με 80-69, από το Las Vegas. Πάτρικ ΜακΚό και Τζέι Αρ Ζίμερμαν ηγήθηκαν εκ των γηπεδούχων, με 14 και 12 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από τους Ducks, ξεχώρισαν οι Ντουέιν Μπέντζαμιν (21π.) και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε αλλά όχι σοβαρά, πάτησε παρκέ για 33 λεπτά και είχε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι 1 κλέψιμο.

maragkos-paris1

Επιστροφή στις νίκες για το American, το οποίο επικράτησε με 60-59 του Youngstown, ύστερα από ένα φοβερό ντέρμπι. Ο Τζέσε Ριντ έκανε τρομερό παιχνίδι με 20 πόντους, ενώ θετικός ήταν και ο Πάρις Μαραγκός, που τελείωσε το ματς με 6 πόντους (3/7 διπ.), 5 ριμπάουντ κι ένα μπλοκ.

dimakopoulos

Τέλος, με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του και το UC Irvine, το οποίο πανηγύρισε το έκτο θετικό αποτέλεσμα σε οχτώ παιχνίδια, νικώντας το Pacific με 70-67. Ο Μαμαντού Εντιαγιέ (19π.-14ρ.) έκανε φοβερό παιχνίδι, με τον Τζέισον Μάρτιν (16π.). να ακολουθεί.

Ο Ιωάννης Δημακόπουλος αγωνίστηκε για 14 λεπτά και σημείωσε 2 πόντους (0/3 διπ.-0/1 τρ.-2/2 βολές) και ισάριθμα ριμπάουντ, στην στατιστική του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…