Κεντρική Basket League Άρης Νέα κίνηση ανθρωπιάς

Νέα κίνηση ανθρωπιάς

aris kosmos nick galis hall paok

aris-kosmos-nick-galis-hall-paok

Σε μία ακόμα εντυπωσιακή κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε το Aris Club Germany. Συγκεκριμένα, μετά τα 10 εισιτήρια διαρκείας που δώρισαν σε ανέργους, φοιτητές και μαθητές, οι φίλοι του Άρη από τη Γερμανία, ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν δωρεάν 10 εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα των “κιτρινόμαυρων” με την Κηφισιά (05/12, 17:00) στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΑΡΣΙΣ.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Άρης, προσφέρει από την πλευρά της, άλλα 10 εισιτήρια. Πρόκειται για μία αξιέπαινη κίνηση που μακάρι να βρει μιμητές.

Αναλυτικά:
“Οι κινήσεις ανθρωπιάς συνεχίζονται από τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Και δη απ’ αυτούς που είναι μακριά όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά από την Ελλάδα και δεν μπορούν να βλέπουν τακτικά την αγαπημένη τους ομάδα.

Το Aris Club Germany είχε προσφέρει 10 εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους, φοιτητές και μαθητές. Τα εισιτήρια αυτά δόθηκαν μετά από κλήρωση, αλλά το Club των φίλων του ΑΡΗ δεν έμεινε εκεί. Δώρισε 10 εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά (05/12, 17:00), τα οποία θα δοθούν στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΑΡΣΙΣ.

Η Άρης Κ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά το Aris Club Germany γι’ αυτήν την πρωτοβουλία και από την πλευρά της προσφέρει στην ΑΡΣΙΣ ακόμα 10 εισιτήρια για τον αγώνα με την Κηφισιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…