Κεντρική Διεθνή Να περάσει ο επόμενος…

Να περάσει ο επόμενος…

223015

valenciaΗ Βαλένθια εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στη φετινή σεζόν, ούσα αήττητη ύστερα από 22 αναμετρήσεις σε Ισπανία κι Ευρώπη. Οι “νυχτερίδες”, παίζοντας καταπληκτική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, επικράτησαν 65-54 της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ACB.

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Last-32 του Γιούροκαπ, ξεχώρισαν οι Σίκμα (12π.), Ντούμπλιεβιτς (11π.) και Μαρτίνεζ (10π.). Η Βαλένθια, έτσι, παραμένει πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να την ακολουθούν.

Η “Βασίλισσα” μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ομπραντόιρο. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία επισημοποίησε την επιστροφή του Κέισι Ρίβερς, συνέτριψε 79-63 την αντίπαλό της. Οι Γκουστάβο Αγιόν (14π.), Τζέισι Κάρολ (14π.) και Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεζ (10π., 9ρ.) αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Top-16.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει, αύριο (23/12, 21:45), την Μπιλμπάο εκτός έδρας, σε μία αναμέτρηση με ελληνικό “χρώμα”, καθότι οι Στράτος Περπέρογλου κι Αλεξάντερ Βεζένκοβ θα κοντραριστούν με τον Γιώργο Μπόγρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…