Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να “μιλήσουμε” στο παρκέ”

“Να “μιλήσουμε” στο παρκέ”

fotsis ponitka pao zalgiris

fotsis-ponitka-pao-zalgirisΤα ονόματα και οι τίτλοι των φαβορί και του αουτσάιντερ δεν παίζουν μπάσκετ, υπογράμμισε ο Αντώνης Φώτσης κατά τη σημερινή Media day. Ο πολύπειρος φόργουορντ υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο αν αξίζει την πρόκριση και χαρακτήρισε το παιχνίδι… “δίχως αύριο”:

“Από την αρχή της σεζόν στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Top 16. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με μια ομάδα που μας κέρδισε στην Πολωνία, ενώ εμείς είχαμε κάνει ένα πολύ κακό ματς. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε την πρόκριση. Είναι η καλύτερή μας ευκαιρία”.

Σχετικά με το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού και το ότι είναι το φαβορί, ο “Batman” ξεκαθάρισε ότι: “Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν και ποιοι δεν παίζουν. Ο αγώνας είναι δίχως αύριο για εμάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη, όπως θα κάναμε όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος” είπε και συμπλήρωσε:

“Αν παίξουμε το μπάσκετ μας και επιβάλλουμε τον ρυθμό μας τότε θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες για να πάρουμε εμείς την νίκη”.

“Η Ζιέλονα είναι μια σκληρή ομάδα που σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα για να πάρει αυτό που θέλει. Όπως και για εμάς έτσι και για τους αντιπάλους μας είναι η τελευταία ευκαιρία για πρόκριση και εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό” κατέληξε ο Φώτσης αναφορικά με το αγωνιστικό προφίλ των Πολωνών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…