Κεντρική Διεθνή Μεθυσμένος σε λάθος διαμέρισμα

Μεθυσμένος σε λάθος διαμέρισμα

f50 20151207080611

heiko-schaffartzikΗ Λιμόζ υποδέχεται, την ερχόμενη Πέμπτη (10/12, 21:30), τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκα. Οι “Λιμουζό“, πάντως, έχουν να διευθετήσουν -προς το παρόν- άλλα θέματα (μη αγωνιστικά) και, δη, το συμβάν που δημοσιοποιήθηκε με πρωταγωνιστή τον Χέικο Σάφαρτσικ.

Ο 31χρονος Γερμανός γκαρντ, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, βρέθηκε στο κρατητήριο, καθότι συνελήφθη να κοιμάται στον καναπέ ενός ξένου σπιτιού και, μάλιστα, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι ένοικοι, όπως γνωστοποίησε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάλεσαν την αστυνομία, προκειμένου να τον απομακρύνουν, εντούτοις, δεν κατέθεσαν αγωγή. Ο Σάφαρτσικ, δε, που αρχικά δεν αντιλήφθηκε το τι συμβαίνει (ήταν, άλλωστε, μεθυσμένος), παραδέχθηκε εντέλει την… γκάφα του και ζήτησε συγγνώμη.

Ο Πρόεδρος των Πρωταθλητών Γαλλίας, Φρεντερίκ Φόρτε, καταδίκασε τη συμπεριφορά του παίκτη, ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Βρήκε το σωστό κτίριο, έκανε λάθος στο διαμέρισμα…“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…