Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μεγάλη πρόκληση”

“Μεγάλη πρόκληση”

Dusan Ivkovic Efes

ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Δυο παλιοί γνώριμοι του Ολυμπιακού, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Μπράιαντ Ντάνστον, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και παραδέχτηκαν πως η αποστολή της τουρκικής ομάδας θα είναι δύσκολη απέναντι στους “Πειραιώτες” και πως θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα αν θέλουν να έχουν ελπίδες νίκης.

Αναλυτικά:
Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα και τους παίκτες μου αυτό το ματς. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Κάναμε καλή εμφάνιση απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες της Ευρώπης. Είναι δεύτεροι μεταξύ 24 ομάδων στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και να ελέγξουμε καλά το παιχνίδι. Δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και περιμένω να γίνει ένα καλό ματς».

Εκ μέρους των παικτών της Εφές Αναντόλου το λόγο πήρε ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το τελευταίο μας πριν από το Top 16. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ξέρουμε πως θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι. Ελπίζουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Από το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί η θέση μας στον όμιλο και για το λόγο αυτό θα κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…