Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Μαζί για το Παιδί”

“Μαζί για το Παιδί”

OPAP

OPAP

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος του προγράμματος είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Τα παιδιά 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης “Μαζί για το Παιδί” έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου σε τρία γνωστά εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιάευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Στο Athens Metro Mall όπου θα εγκαινιαστεί μια από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής, θα δώσει το παρόν και ο ΕΣΑΚΕ, τον οποίο θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Κονδύλης και οι υπεύθυνοι marketing κ.κ. Δημήτρης Παπανδρέου, Άκης Κονδύλης. Παράλληλα θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και γνωστοί αθλητές διαφόρων αθλημάτων.

Σας καλούμε να στηρίξετε ενέργεια αυτή, με την παρουσία σας και με την συμβολή σας στο να γίνουν οι ευχές των παιδιών πραγματικότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…