Κεντρική Διεθνή Κούριτς, η επιστροφή (vid, pics)

Κούριτς, η επιστροφή (vid, pics)

kyle kuric gran canaria epistrofi epemvasi1

kuric-gran canaria-sinentefksi tipou

Ο Κάιλ Κούριτς αποτελεί έναν μαχητή, έναν νικητή της ζωής, ο οποίος τα έβαλε με την επάρατη νόσο και βγήκε θριαμβευτής. Ο Αμερικανός αθλητής, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ένα νέο σοκαριστικό και εντελώς αναπάντεχο.

Ο 26χρονος υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις και κατόρθωσε να ξεπεράσει πλήρως την ασθένεια. Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μπαρτσελόνα όπου νοσηλευόταν και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να επιστρέψει άμεσα στα Κανάρια Νησιά και την ομάδα του, που του στάθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια. Η Γκραν Κανάρια συγκάλεσε ειδική συνέντευξη Τύπου, όπου ο Κούριτς, μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

kyle kuric-gran canaria-epistrofi-epemvasi

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ κόσμο. Η στήριξη όλων ήταν απίστευτη και είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό,τι έγινε. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα και ήθελα πολύ να γυρίσω. Μου έλειπαν οι άνθρωποι της πόλης, το φαγητό, η κουλτούρα, το να είμαι κοντά στην ομάδα, οι προπονητές, οι άνθρωποι του συλλόγου. Όλοι. Ήθελα να βρίσκομαι εδώ για την ανάρρωσή μου, νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο” επεσήμανε αρχικά και, εν συνεχεία, περιέγραψε πως

“Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές στη διάρκεια όλου αυτού. Υπήρχαν πολλές ημέρες που δεν μπορούσα να φροντίσω ούτε τον εαυτό μου, αλλά τώρα μπορώ επιτέλους να περπατήσω χωρίς να κουράζομαι υπερβολικά. Δεν μπορώ να τρέξω ακόμη, αφού οι μύες μου δεν είναι σε καλή κατάσταση”.

kuric-gran canaria-sinentefksi tipou

Αναφορικά με τη επιστροφή του εξήγησε πως “Υπάρχουν δύο τάσεις. Η μία έλεγε να μείνω εκτός μέχρι το καλοκαίρι και να επιστρέψω από τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην πορεία όμως μου είπαν να δω πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία και ότι μπορεί να παίξω τον Μάιο. Ελπίζω να αρχίσω τα βάρη σε μερικές εβδομάδες, κι από εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Ίσως να μπορώ να προπονηθώ σε ένα με δύο μήνες. Ποιος ξέρει;”.

Τέλος, ανέφερε ότι μετά την πρώτη εγχείρηση “δεν μπορούσα να αναγνωρίσω την οικογένειά μου. Ήταν δύσκολο που δεν μπορούσα να παίξω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα, το να αποδεχθώ όλα αυτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…