Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Υψηλός βαθμός δυσκολίας”

“Υψηλός βαθμός δυσκολίας”

Giannis Sfairopoulos2

Giannis Sfairopoulos2Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη την Αρμάνι στο ΣΕΦ (3/12), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε  για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει ο ίδιος, αλλά και οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο Τοπ-16. Επιπροσθέτως, προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Αυτά τα δυο στοιχεία δίνουν στον αγώνα ακόμα πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε για 40 λεπτά να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παλέψει για την πρόκρισή της. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε στο σχεδιασμό που έγινε στις προπονήσεις όλες αυτές τις μέρες.”

Για λογαριασμό των παικτών του Ολυμπιακού τον λόγο πήρε ο Νικολά Μιλουτίνοφ: “Είναι σημαντικό ότι σιγά, σιγά επιστρέφουν όλα τα παιδιά που ήταν τραυματίες. Η ομάδα έχει δείξει σπουδαίο χαρακτήρα ως τώρα και κατάφερε να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη. Να είμαστε όλοι μαζί. Το Μιλάνο έρχεται στον Πειραιά με την πλάτη στον τοίχο κι αυτό το ξέρουμε καλά. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ξεχάσουμε εντελώς τη νίκη μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…