Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Υπερήφανος για τους παίκτες μου”

“Υπερήφανος για τους παίκτες μου”

Olympiacos Sfairopoulos

Olympiacos-SfairopoulosΟ Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη νίκη του στην έδρα της Λιμόζ (67-76) και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Εφές – Λαμποράλ (95-86) πήρε και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο του.

Ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στάθηκε στην βαρύτητα της νίκης, ενώ δήλωσε υπερήφανος, αλλά και χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Υπάρχουν αναμνήσεις από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Λιμόζ, εμείς θέλαμε να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο και να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι. Η Λιμόζ είναι μια παραδοσιακή ομάδα του μπάσκετ, έχει κερδίσει πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους, τους αξίζει πάντα να είναι εδώ.”

“Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τους παίκτες μου που κερδίσαμε εδώ πρώτη φορά. Οι παίκτες είχαν συγκέντρωση, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον έλεγχο του ρυθμού, πήραμε προβάδισμα από την αρχή και σε κάποιες στιγμές παίξαμε και αμυντικά και επιθετικά πολύ καλά. Τα ποσοστά δείχνουν ότι είχαμε μια καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο. Συγκεντρωτικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …