Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ημέρα φανέλας την Παρασκευή στο ΣΕΦ

Ημέρα φανέλας την Παρασκευή στο ΣΕΦ

oly fanela

oly-fanelaΟ Ολυμπιακός παίζει την Παρασκευή, εντός έδρας, με την Εφές τον τελευταίο του αγώνα της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ καλεί τον κόσμο της να βρεθεί στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Επιπλέον ανακοινώθηκαν εκπτωτηκά προνόμια για όσους αγοράσουν φανέλα του Ολυμπιακού από το Official Olympiacos BC Store, είτε από τις επίσημες μπουτίκ είτε από το ηλεκτρονικό κατάστημά του.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΣΕΦ την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 21.45 στον αγώνα της ομάδας μας με την Efes Anadolou για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας μας! Στόχος είναι η κερκίδα να δείξει ότι είναι ένα με την ομάδα, ο 6ος και σημαντικότερος της παίκτης! Το Official Olympiacos BC Store μοιράζει σε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα «10ευρά χαρτονομίσματα» με τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα αγοράζοντας την επίσημη φανέλα της ομάδας.

Οι φίλοι της ομάδας που θα προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους θα βρουν τυπωμένο και ένα ειδικό «χαρτονόμισμα-κουπόνι» των 10 ευρώ, το οποίο μπορούν να το εξαργυρώσουν με τις αγορές τους αξίας 50 ευρώ και άνω, την ημέρα του αγώνα, στις μπουτίκ του ΣΕΦ (Θύρα 7 & VIP) αλλά και το Official Olympiacos BC Store. Η προσφορά ισχύει αυτόματα και για όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…