Κεντρική NBA “Είμαι ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ” (vid)
NBA

“Είμαι ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ” (vid)

thompson

thompsonO Κλέι Τόμπσον ρωτήθηκε ποιόν θεωρεί τον καλύτερο shooting-guard του πρωταθλήματος. Εκείνος από την πλευρά του χρειάστηκε λίγο χρόνο να σκεφτεί. Αφού πρώτα έθεσε τις υποψηφιότητες (τον εαυτό του, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Τζίμι Μπάτλερ) έφτασε στο πόρισμα του.

“Θα επιλέξω τον εαυτό μου. Έχουμε σερί 26-1.”

Ο Τόμπσον έχει 19,3 πόντους ανά παιχνίδι φέτος, έχει 47,3% στα σουτ εντός παιδιάς  και 43,7 από την περιφέρεια. Επιπλέον, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή πέρσι, ενώ μπήκε στην τρίτη καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών της λίγκας. Μετά την ήττα από τους Μπακς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του για δύο σερί παιχνίδια.

Όλα τα παραπάνω πιθανότατα είναι υπεραρκετά για τον Κλέι που σε συνεργασία με το έτερον του ήμισυ, Στεφ Κάρι, διαλύουν τα πάντα στο διάβα τους.

“Όταν το μυαλό σου είναι ελεύθερο και είσαι υγιής τότε μπορείς να αποδόσεις το καλύτερο δυνατό. Θέλω να συνεχίσω στο ίδιο επίπεδο και να γίνομαι όλο και καλύτερος.”

Οι Splash Brothers (Τόμπσον, Κάρι) είναι το πλέον επιτυχημένο δίδυμο του NBA. Δείτε τι σχολίασε για τον Στεφ ο συμπαίκτης του: “Αυτή την στιγμή ο Στεφ είναι καλύτερος σουτέρ από εμένα. Προσπαθώ να τον φτάσω. Δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά. Δεν μπορώ να πω πως είναι πολύ καλύτερος μου. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών και είναι τιμή μου που είναι συμπαίκτης μου.”

Η τρελή βραδιά κόντρα στους Σανς:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…