Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαστε ικανοί για τη νίκη”

“Είμαστε ικανοί για τη νίκη”

Sakota

SakotaΗ ΑΕΚ υποδέχεται, αύριο (16/12, 19:00), τη Νεπτούνας, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιούροκαπ. Η “Ένωση” χρειάζεται τη νίκη και, παράλληλα, την ήττα είτε της Νίζνι είτε της Χάποελ, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Last-32 της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Ντράγκαν Σάκοτα, τόνισε στη Media Day πως η ομάδα του είναι ικανή να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Βλέποντας τους αγώνες της Νεπτούνας μετά τη νίκη μας στην Κλαϊπέντα, παρατήρησα ότι έχουν βελτιώσει το παιχνίδι τους κι αυτό οφείλεται στο ότι είναι αήττητοι. Είναι μία πάρα πολύ άξια ομάδα, η οποία “παλεύει” για την πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο, πιστεύω πως είμαστε ικανοί να πάρουμε τη νίκη”.

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: “Σε όλους τους ομίλους -πλην του δικού μας- οι ομάδες προκρίνονται με τέσσερις νίκες. Επομένως, αν κάνουμε πέντε, τότε κάτι καλό θα συμβεί”.

Σχετικά με τον Νίκο Χατζή: “Έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τον Νίκο. Ήταν αρχηγός της ομάδας στο Πρωτάθλημα του 2002. Μεγάλος παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα. Του εύχομαι καλή επιτυχία”.

Ο προπονητής της Νεπτούνας, Νταΐνιους Αντομάιτις, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Ήρθαμε στην Αθήνα για να “παλέψουμε” για την πρώτη θέση. Γνωρίζω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, υπάρχει πολλή πίεση σε αυτήν. Πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …