Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είδατε πόσο πολύ μας λείπει ο Σπανούλης”

“Είδατε πόσο πολύ μας λείπει ο Σπανούλης”

Sfairopoulos

Sfairopoulos

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν φανερά ικανοποιημένος από την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Άρη, ενώ δεν έκρυψε και τη χαρά του για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά:

“Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Άρης κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια φέτος, παίζει καλά εντός κι εκτός έδρας. Δώσαμε τη δέουσα προσοχή στον αγώνα αυτό, τόσο λόγω του αντιπάλου, αλλά και λόγω των ημερών.

Σε γενικές γραμμές ήμασταν συγκεντρωμένοι, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου. Έτσι, ξεκινήσαμε και στην επανάληψη, ο Άρης πήρε μια διαφορά επτά πόντων, ωστόσο, αλλάξαμε λίγο το σκεπτικό μας για το παιχνίδι, γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα, μειώσαμε γρήγορα τη διαφορά κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Με την άμυνά μας κερδίσαμε το ματς, δεχθήκαμε μόνον 9 πόντους στην τελευταία περίοδο. Συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα του: “Είναι μια περίοδος που περιμέναμε να επιστρέψουν οι τραυματίες. Πριν από το παιχνίδι δεν ξέραμε ποιοι θα ήταν στη δωδεκάδα μας. Σπανούλης και Αγραβάνης ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης, ο Τσαϊρέλης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του, ο Χάντερ είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για λίγο, ενώ ο Στρόμπερι για δύο μέρες δεν έκανε προπόνηση. Ήταν δύσκολο να το διαχειρισθούμε όλο αυτό.

Είδατε, σήμερα, πόσο πολύ μας λείπει ο Σπανούλης. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για πρώτο, ύστερα από απουσία ενός μήνα. Είναι ο φυσικός μας ηγέτης και μας λείπει, χωρίς να παραγνωρίζω την αξία των άλλων παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται με αυταπάρνηση και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο Λοτζέσκι δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση, κάνει μόνο κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Δεν νομίζω να είναι έτοιμος για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αρχίζουμε το Top-16″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…