Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Η νίκη αφιερωμένη σε σένα”

“Η νίκη αφιερωμένη σε σένα”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο κόουτς του Κολοσσού στάθηκε στο πόσο είχε δουλέψει η ομάδα του γι’ αυτό το παιχνίδι, ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Χάρη Μαρκόπουλο και την ομάδα του και αφιέρωσε τη σημερινή νίκη σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

“Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας από άποψη ψυχολογίας. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε τα δύο στο τελευταίο σουτ και είχαμε μία κακή εμφάνιση εδώ μέσα με το Λαύριο. Αυτά, ψυχολογικά μας είχαν επηρεάσει πάρα πολύ. Για την προετοιμασία μας δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ό,τι κάναμε σήμερα, έδειξε ότι καταλάβαμε και δεν σπαταλήσαμε άδικα τον πολύ χρόνο που χαραμίσαμε στο βίντεο. Και κάτι τελευταίο, το οποίο είναι προσωπικό.

Σήμερα σίγουρα είχαμε όλοι πολλή πίεση. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε έναν προσωπικό μου φίλο και άνθρωπο του μπάσκετ, που περνάει μία πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή και η σημερινή νίκη, η δική μου, είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτόν. Δεν θέλω να πω το όνομά του, θα το καταλάβει. Ένας άνθρωπος που μου  και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι να φτάσω εδώ. Εύχομαι μέσα από αυτή τη μάχη που δίνει, να βγει πιο δυνατός. Καλή συνέχεια στον Χάρη και στην ομάδα του Κοροίβου“.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής, από τη μεριά του, ανέφερε: “Νομίζω κερδίσαμε δίκαια και το δείχνει και το τελικό σκορ αυτό. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιάσαμε την εικόνα του πρώτου και αυτό είναι κάτι που μας προβλημάτισε. Κολλήσαμε κάπως στη ζώνη και θα το δουλέψουμε στη συνέχεια. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Καβάλα και ξέρουμε ότι παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…