Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η… “μεγάλη” εβδομάδα

Η… “μεγάλη” εβδομάδα

duvnjak paok aris

duvnjak-paok-aris

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. O Ούρος Ντούβνιακ χαρακτήρισε την εβδομάδα που ξεκινά ως “μεγάλη” καθώς οι “ασπρόμαυροι” θα δώσουν τρία ματς σε έξι ημέρες και στάθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Και τώρα το παιχνίδι που είχε αναβληθεί. Ο λόγος που οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δύο εβδομάδες ξεκούρασης και μπορεί ο καθένας να πάει σπίτι του. Υπάρχει Θεός για τους άλλους, υποθέτω. Είναι η αρχή της πιο μεγάλης εβδομάδας, γιατί θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε αυτή την εβδομάδα. Τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες.

Για την ώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο ρόστερ τους. Είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά θα πάμε για να κάνουμε την προσπάθειά μας για τη νίκη. Δείξαμε άλλωστε σε αρκετά παιχνίδια ότι μπορούμε. Μπορεί να συμβεί όμως, μόνο εάν έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά, παίζοντας σκληρά στην άμυνα και έξυπνα στην επίθεση.

Φυσικά και είναι μία ευκαιρία να δω μερικούς φίλους μου, όπως ο Ραντούλιτσα, o Γιάνκοβιτς και ο Σκορδίλης (ο μεγαλύτερος θαυμαστής του blog μου).

Προσπαθώ από οτιδήποτε να παίρνω το καλύτερο κι από αυτή την κατάσταση, νομίζω ότι είναι το γεγονός πως αυτές οι επτά μέρες θα περάσουν γρήγορα. Που σημαίνει ότι θα είμαστε ακόμη πιο κοντά στο επόμενο καλοκαίρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…