Κεντρική Basket League Άρης Η διαχείριση των νικών

Η διαχείριση των νικών

aris team pagkos priftis

aris-team-pagkos-priftis

Μετά από δύο επιβλητικές νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Ούνικς Καζάν, ο Άρης υποδέχεται την Κηφισιά για την 9η αγωνιστική της Α1. Ο Δημήτρης Πρίφτης φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους, μέσω δηλώσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επεσήμανε την ανάγκη της σωστής διαχείρισης των αποτελεσμάτων και ανέλυσε τα στοιχεία που θα δώσουν ακόμα ένα ροζ φύλλο στην ομάδα του.

“Αντιμετωπίζουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός εκτός έδρας, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Κηφισιά έχει ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη του Λόουερι. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα και να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο” τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Η διαχείριση των καταστάσεων είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Όπως διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα από την Μπουντούτσνοστ, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τις δύο σημαντικές νίκες που πετύχαμε, απέναντι σε ΑΕΚ και Ούνικς Καζάν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στους τομείς της άμυνας και του ριμπάουντ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…