Κεντρική NBA “Οι Μπουλς του Τζόρνταν θα τους διέλυαν”
NBA

“Οι Μπουλς του Τζόρνταν θα τους διέλυαν”

warriors

warriorsΟι Ουόριορς έχουν ξεκινήσει με το, πλέον εντυπωσιακό τρόπο την σεζόν (25-1) και απειλούν, αδιαμφισβήτητα, το ιστορικό ρεκόρ των Μπουλς (72-10).

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ τοποθετήθηκε δημόσια για την σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδας και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν φάνηκε να εκτιμά ιδιαίτερα την πομάδα του Γκόλντεν Στέιτ.

Η δήλωση του αναλυτικά:

“Εκείνοι οι Μπουλς θα σκότωναν αυτή τη μικρή ομάδα. Ελάτε τώρα! Ποιος θα μάρκαρε τον Τζόρνταν και τον Πίπεν; Για να μην πω για τον Ρόντμαν. Θα τους άρεσε πολύ να παίζουν με τον τρόπο που αγωνίζονται οι Ουόριορς. Το μπάσκετ είναι πολύ πιο εύκολο πλέον. Φαντάζεστε πόσους πόντους θα έβαζε ο Τζόρνταν αν δεν μπορούσες να τον ακουμπήσεις; Ή πόσα ριμπάουντ θα έπαιρνε ο Ρόντμαν; Οι Ουόριορς είναι πολύ κοντή ομάδα.

Οι Ουόριορς με τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα δίνουν ενδιαφέρον στον κόσμο, αλλά δεν είναι ωραίο αυτό το μπάσκετ. Ακόμη δεν έχουν κατακτήσει τίποτα. Μην υπερβάλλετε επειδή αυτοί οι τύποι διαλύουν τον μικρό ανταγωνισμό. Εγώ θέλω και πιστεύω τους Σπερς για το πρωτάθλημα φέτος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …