Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες κάρτες του ΕΣΑΚΕ (pics)

Οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες κάρτες του ΕΣΑΚΕ (pics)

esake

esakeΟ ΕΣΑΚΕ παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες κάρτες του διαγωνισμού: “Στείλε μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα στον αγαπημένο σου παίκτη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και γνώρισε τον από κοντά”.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 4 Ιανουαρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό κερδίζουν δωροεπιταγές στο ESAKESTORE.GR.

Οι ευχές και οι κάρτες των συμμετεχόντων…

Λαμπροπούλου Μαρία:

maria

Ευαγγελία Εμμανουηλίδου:

euaggelia

Γκαρμπούνης Αθανάσιος:

“Τρίγωνα Κάλαντα μαζί με τον Λουκά, την ΑΕΚάρα έκανε “Βασίλισσα” Ξανά και

Τρίγωνα Κάλαντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι τόσοι πόντοι σου Λουκά, το καλύτερο σιρόπι”

-Λουκά Μαυροκεφαλίδη σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, να έχεις πάντα υγεία εσύ και η οικογένεια σου. Κάθε επιτυχία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο! Είμαι ένας 17χρονος φίλαθλος της “Βασίλισσας” και θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί έγινες ο Έλληνας ηγέτης της ομάδας μας. Συνέχισε να μας πορώνεις και να δίνει πίσω τη χαμένη αίγλη στην ομάδα μας. Είμαστε δίπλα σου!”.

Κυβεντίδης Γεώργιος:

”Ήρθες στον Άρη κι έφερες Okaro, White μέρα σε ευχαριστώ  εγώ και όλη μου η παρέα. Απόψε ήρθες στ΄ όνειρο, στα κίτρινα ντυμένοςκρατούσες ένα κύπελλο και ήσουν τρελαμένος.  Πάντα θα κάνω όνειρα, ακόμα και αν δεν βγούνε,υπάρχουν ομάδες στον ΕΣΑΚΕ, που μόνο με εκείνα ζούνε Όσα καλάθια ρίχτηκαν σ΄όλη  τη χώρα φέτος τόσες σου εύχομαι  χαρές  να΄ χεις το νέο έτος’.’

vasilia vasilitsa:

“Happy and healthy 2016 Air-Gist…. Always in our hearts!its time for the triple this year. See u in Berlin… Gist Gist Gist ”

(Μετ: Χαρούμενο και υγιές 2016, Air – Gist. Πάντα στις καρδιές μας! Είναι ώρα για το τριπλ κάρουν φέτος. Τα λέμε στο Βερολίνο… Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ).

gist

Παναγιώτης Αγγελίδης:

“Γεια σου Jerel. Το όνομα μου είναι Ανδρόνικος και θα ήθελα να σου ευχηθώ χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Σου εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να περάσεις όμορφα αυτά τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης όντας μακριά από το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ελπίζω το πνεύμα των Χριστουγέννων να έρθει και σε εσένα ώστε να σου χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης από την καθημερινότητα.Τέλος ελπίζω αυτά τα Χριστούγεννα να νοιώσεις οικεία και ωραία, κάτι το οποίο μπορούν να σου το προσφέρουν οι γιορτές αυτές”.

Κωνσταντίνος Ιγνατιάδης:

“Αρχηγέ, αρχηγέ της ΠΑΟΚάρας, καλές γιορτές εύχομαι, να έχεις την υγειά σου και καλή επιστροφή στα γήπεδα με τη καινούρια χρονιά! Μπορεί το σώμα σου να μην σε επιτρέψει να παίξεις ξανά το μπάσκετ που έπαιζες, αλλά ξέρουμε όλοι ότι θα δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να κάνεις αυτό που γουστάρεις και να το κάνεις σε μια ομάδα-οικογένεια που γουστάρεις εξίσου! Συνέχισε να δίνεις το παράδειγμα! Καλές γιορτές και πάλι!”

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος:

“Αγαπητέ Χρήστο Ταπούτο χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!Σου εύχομαι να μπορεσεις να εκπληρωσεις όλους σου τους στόχους και να μπορέσεις με την εμπειρία σου να βοηθήσεις την αγαπημένη μου ομάδα Kavala BC να παραμείνει στην κατηγορία! Με αγάπη,Πέτρος”.

Γεωργούσης Δημήτριος:

“Με λένε Βασίλη και είμαι 6 χρονών. Αγαπημένε μου, Βασίλη Σπανούλη είσαι ένας πολύ καλός παίκτης και σε θαυμάζω!

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα, παικταρά μου!

Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!

Με αγάπη, Βασίλη”.

DENTRO

Γιώργος Μπουργάνης για τον Τζάστιν Ρόμπινσον:

JUSTIN

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…