Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκαρντ από το πάνω ράφι

Γκαρντ από το πάνω ράφι

djordjevic bientov

djordjevic-bientov

Η πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Πέμπτη (17/12) τη Ζαλγκίρις Κάουνας, στοχεύοντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του ομίλου του.

Ο πρώτος στόχος του “τριφυλλιού”, ο οποίος ήταν η πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας επετεύχθη έστω και καθυστερημένα και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης φάσης της διοργάνωσης.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύθει στην περιφέρεια και θα το κάνει τις επόμενες μέρες, ώστε να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στο Top 16.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τους “πράσινους” να κινούνται για την απόκτηση ενός παίκτη-ρολίστα, ο οποίος θα έδινε ανάσες στους βασικούς περιφερειακούς παίκτες, ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει να αποκτήσει παίκτη από το πάνω ράφι.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού σαρώνουν την αγορά, προκειμένου να βρουν τον “εκλεκτό” για την “πράσινη” περιφέρεια. Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά και το παιχνίδι στο Κάουνας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…