Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Για 8η χρονιά στο Χριστοδούλειο

Για 8η χρονιά στο Χριστοδούλειο

xristodouleio

Στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα βρέθηκαν φορείς του ελληνικού μπάσκετ για να μοιράσουν χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός δευθυντής, Γιώργος Κονδύλης έδωσαν το “παρών”, καθώς και οι Γιάννης Καλαμπόκης, Μάνος Παπαπαμακάριος, Νίκος Λιακόπουλος, Χρήστος Πετροδημόπουλος, Γιάννης Προδρόμου, Γιάννης Ντιπ, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Γιαννούλης Χατζηνικόλας και Κώστας Αλεξανδρίδης από πλευράς ΠΣΑΚ.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης τους υποδέχθηκε και δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τους κορυφαίους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι φέτος γιατί ένα από τα κορίτσια που μεγάλωσαν εδώ πέτυχε την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή”.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, με τη σειρά του τόνισε: “Είναι δική μας μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε για μια ακόμη χρονιά στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα, που έχει ταυτιστεί με το μπάσκετ. Οι επισκέψεις μας εδώ άρχισαν από τον ΠΣΑΚ, από τους παίκτες που είναι η βάση του αθλήματος μας.

Εμείς ως ΕΣΑΚΕ προσπαθούμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές να προσφέρουμε βοήθεια σε εκείνους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Προσκαλούμε τα κορίτσια του Ιδρύματος στους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που είναι ένα όμορφο και θεαματικό Πρωτάθλημα. Εύχομαι στο Χριστοδούλειο να συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελεί”, ενώ ο έτερος Πρόεδρος, αυτός του ΠΣΑΚ, Γιάννης Καλαμπόκης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

“Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την παρουσία του ΠΣΑΚ για 8η συνεχή χρονιά στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Το Ίδρυμα επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο, καθώς το κάθε παιδί δικαιούται να ζει σε ένα περιβάλλον, που θα αισθάνεται αγάπη και στοργή.

Εσείς το Χριστοδούλειο Ίδρυμα αποτελείται τον οδηγό όλων εμάς. Μας δίνετε ένα μάθημα ζωής. Όσο υπάρχει ο ΠΣΑΚ θα είναι κοντά σας. Εύχομαι το νέο έτος να δώσει στα κορίτσια ότι έχουν στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια”.

Τέλος, ο Μάνος Παπαμακάριος με τη σειρά του σχολίασε: “Η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ με το Χριστοδούλειο Ίδρυμα τα τελευταία 8 χρόνια είναι ιδανική. Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες μας. Εύχομαι καλές Γιορτές σε όλους”.

Οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ, πρόσφεραν στον κ. Χριστοφοράκη μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ανθρώπων των δύο φορέων και πολλά δώρα για τα μικρά παιδιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…