Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα”

“Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα”

papapetrou

papapetrouΟ Ολυμπιακός δεν είχε μπει καλά στην αρχή του παιχνιδιού και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι αυτός που τον “κουβάλησε” στο επιθετικό κομμάτι σε αυτό το σημείο. Ο Έλληνας φόργουορντ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να αμυνθεί καλά και μέσω της άμυνας να πάρει την νίκη. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Θέλαμε να αντιδράσουμε και αυτό ήταν το πρώτο μας μέλημα, γιατί είχαμε κάνει μία κοιλία. Θέλαμε από την καλή μας άμυνα να βρούμε και ρυθμό στην επίθεση. Κυνηγήσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και τα αμυντικά πράγμα που μας έδωσε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε πως άμα κρατήσουμε την Μπαρτσελόνα χαμηλά, θα είχαμε αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας.”

Για το κλίμα στην ομάδα: “Οποιος έρχεται στην ομάδα, μπαίνει άμεσα στο κλίμα και το σύστημα. Εχουμε εξαιρετικό κλίμα και αυτό είναι το κλειδί, ώστε να αποδίδουμε τόσο καλά. Είμαστε πολύ σκληρή ομάδα. Θέλουμε να παίζουμε σκληρά, αυτοί είμαστε και θέλουμε πάντα να είμαστε μαχητικοί.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …