Κεντρική Ελλάδα Camp Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο “3on3”

Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο “3on3”

xmas 3on3 cholargos

xmas-3on3-cholargos

Άκρως επιτυχημένο ήταν το Χριστουγεννιάτικο 3on3 στον Χολαργό. Πολλά παιδιά, των γειτονικών Δήμων, κατέκλυσαν τα παρκέ και ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, ενώ ευαισθητοποιήθηκαν και σε κοινωνικά ζητήματα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ “3on3” στον Χολαργό, το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου. Περισσότερα από 250 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από έξι συλλόγους των γειτονικών Δήμων (ΠαπάγουΧολαργού, Αγίας Παρασκευής, Ψυχικό, Χαλάνδρι), συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή που είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν ρούχα και τρόφιμα για καλό σκοπό.

Στόχος της διοργάνωσης η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων της περιοχής, η αγωνιστική συμμετοχή των παιδιών αλλά και η ευαισθητοποίησή τους σε κοινωνικά θέματα.

xmas-3on3-cholargos1

Τα παιδιά σχημάτισαν τετράδες και χωρίστηκαν ανά ηλικιακές κατηγορίες, με τους προκριματικούς γύρους να διεξάγονται το Σάββατο και τους τελικούς την Κυριακή. Όλοι οι νικητές έλαβαν μετάλλια και δώρα προσφορά του χορηγού της διοργάνωσης, τα φροντιστήρια “Ορόσημο” ΠαπάγουΧολαργού.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς μας, και ευελπιστούμε η διοργάνωση να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνετε με ανάλογη επιτυχία κάθε χρόνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…