Κεντρική Διεθνή Ένας 16χρονος “Βασιλιάς” (vids)

Ένας 16χρονος “Βασιλιάς” (vids)

florentino perez with luka doncic real madrid is the new champ angt final four madrid 2015 jt14

florentino-perez-luka-doncic-real-madridΗ Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε, χθες (03/12), τα… “ρέστα” της σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκα. Οι “Μερένχες” εξακολουθούν να ελπίζουν ύστερα από τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (80-73), σε μία αναμέτρηση που ο κόουτς Λάσο δεν δίστασε να ξανά χρησιμοποιήσει τον 16χρονο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο νεαρός γκαρντ πάτησε στο παρκέ του “Barclaycard Center” για 17:22″, στον πιο κρίσιμο -μέχρι στιγμής- αγώνα της “Βασίλισσας”. Όταν, δε, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης βρέθηκε στο -12, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να μην τον αντικαταστήσει. Και δικαιώθηκε. Ο Ντόντσιτς σκόραρε 6 πόντους (1/2 διπ., 0/2 τρ., 4/4 β.) και “μάζεψε” 3 ριμπάουντ.

luka-doncic

Ο Σλοβένος άσος, έτσι, μετά την παράστασή του στη Χώρα των Βάσκων (σ.σ.: Μπιλμπάο), όπου “έγραψε” 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, απέδειξε εκ νέου πως το… λέει η καρδούλα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, των 28.2 εκατ. ευρώ μπάτζετ, που διεκδικεί όλους τους τίτλους, βρίσκει χώρο και (πολύ) χρόνο για έναν παίκτη γεννημένο στις 28/2/1999! Ο Ντόντσιτς, προερχόμενος από την Ολύμπια, υπέγραψε το 2012 συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Μαδριλένους και, πλέον, αρχίζει να αναδεικνύει σε όλη την μπασκετική οικουμένη το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Ντόντσιτς στην τζούνιορ ομάδα της Ρεάλ

Ο 16χρονος Βασιλιάς” (πια)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…