Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Εφιστά προσοχή ο Πάβλοβιτς

Εφιστά προσοχή ο Πάβλοβιτς

pavlovic papagiannis panathinaikos trikala

pavlovic-papagiannis-panathinaikos-trikala

Ο Παναθηναϊκός, μετά την κατάκτηση τη νίκη στο Κάουνας και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Ευρωλίγκα, στρέφει το “βλέμμα” του στο παιχνίδι ενάντια στον Κόροιβο. Ο Σάσα Πάβλοβιτς, μέσω του μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα της Αμαλιάδας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και επέστησε την προσοχή, ενώ ευχήθηκε κι εν όψει της Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ

Το πρόγραμμα που ακολουθούμε δεν είναι εύκολο. Είχαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αν και όλα πήγαιναν στραβά. Είχα γράψει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα κι αποδείχθηκε. Δύο μέρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ– με τον τρόπο που τους ήρθε- κατάφεραν να πάνε στη Λιθουανία και να πάρουν την πρόκριση. Είναι πολύ καλή ομάδα…

Εμείς ακολούθως νικήσαμε, στο Κάουνας, τη Ζαλγκίρις και φτάσαμε στις 4 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα με αποτέλεσμα να τερματίσουμε ισόβαθμοι στη δεύτερη θέση με τη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι το φινάλε μας στην κανονική περίοδο ήταν εξαιρετικό και πλέον ετοιμαζόμαστε για το Top 16.

Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα πρώτα να φέρουμε εις πέρας κι αναφέρομαι σ’ αυτόν με τον Κόροιβο, στην Αμαλιάδα. Και το εννοώ ότι είναι δύσκολος δεν το αναφέρω για το… τυπικό της υπόθεσης. Τους έχουμε δει, παίζουν καλά, είναι καλοδουλεμένη ομάδα και πολύ επικίνδυνη. Θα πρέπει να ειμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Ακολούθως έχουμε την Καβάλα στο ΟΑΚΑ, σ’ έναν αγώνα που όπως έμαθα θα είναι “Ημέρα Φιλάθλου” για τον Παναθηναϊκό με προνομιακή τιμή εισιτηρίου και δώρα για όλο τον κόσμο. Μπράβο στην ΚΑΕ, είναι ωραία Χριστουγεννιάτικη προσφορά προς τον κόσμο και τα παιδιά και περιμένουμε ανάλογη ανταπόκριση.

Στις 27 του μήνα παίζουμε με τον Άρη στο ΟΑΚΑ με “έπαθλο” την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και στις 30 αρχίζει το Top 16 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη. Όπως καταλαβαίνετε το πρόγραμμα είναι αρκετά “βαρύ” και με πολλές σημαντικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου έστω κι αν απομένουν λιγότερες από 12 ημέρες για να μας αποχαιρετήσει το 2015.

Επειδή είναι το τελευταίο blog πριν την Πρωτοχρονιά επιτρέψτε μου να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Υγεία, ευτυχία και τύχη λοιπόν.

Θα τα ξαναπούμε

Σάσα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…