Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο”

“Δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο”

Kostas

Kostas MexasΟ Απόλλων Πατρών υποδέχεται αύριο το Λαύριο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (23/12, 5 μ.μ.). Οι γηπεδούχοι στοχεύουν μόνο στην νίκη, αλλά όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Κώστας Μέξας, το Λαύριο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο. Για εμάς είναι απαραίτητη η αντίδραση μετά την πολύ κακή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι ένα από τα παιχνίδια που κρίνεται στο ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος διαχειρίζεται καλύτερα τις στιγμές μέσα στο παρκέ.”

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βεργίνη στην δράση: “Εφόσον ο Δήμητρης (σ.σ. Βεργίνης) μπορέσει να παίξει, για εμάς θα είναι μια επιπλέον αγωνιστική λύση. Πρέπει να δούμε βέβαια σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης μας καθώς λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του δεν έχει κάνει και πολλές προπονήσεις.”

Για τον κόσμο της ομάδας: “Ο κόσμος μας θα παίξει το δικό του ρόλο από την κερκίδα σε ένα ακόμα παιχνίδι. Τον περιμένουμε στο γήπεδο και θέλουμε τη συμπαράσταση του και την ενέργεια του και ελπίζω και εμείς από την πλευρά μας να παρουσιαστούμε σοβαροί και να τον ικανοποιήσουμε με την απόδοση μας. Είναι δεδομένο ότι η βοήθεια του και η ώθηση που μας δίνει σε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντική για εμάς και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…