Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Δύσκολη αποστολή”

“Δύσκολη αποστολή”

lavrio1

lavrio-barlos

Το Λαύριο αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (5/12, 17:00) τον Αρκαδικό και όπως τόνισε, ο Νίκος Μπάρλος στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή, για την οποία έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένουν και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν για όλους μας μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με τον κόσμο στο πλευρό μας και με συγκέντρωση στο πλάνο του κόουτς, θεωρώ ότι σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους μας.

Τώρα κόντρα στον Αρκαδικό τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς και οι δυο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Οι αντίπαλοι μας έχουν βελτιωθεί κατακόρυφα σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι το φαβορί λόγω έδρας. Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε το μπάσκετ μας και να είμαστε έτοιμοι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα.

Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και είναι πολύ ευχάριστο για μας ότι θα υπάρχει στις εξέδρες και κόσμος από το Λαύριο, που μας δίνει πάντα δύναμη. Έχουμε δουλέψει σωστά και περιμένουμε να βγει η δουλειά μας στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …